Jane Fonda

Kép
Szépség

Itt az új nőideál, amit te is szeretni fogsz

Emlékszel a történelemkönyvekben lévő nőkre? Abroncsos szoknyát és fűzőt hordó hölgyek, akik parókája szoborként magasodott fejükön. Szerencsére, mára ez már a múlt, ami nem fog visszatérni. Lássuk, hogyan néz ki a női ideál ma!

Kép
InStyle TV

Exkluzív: Nézd meg nálunk az Ifjúság előzetesét!

Mint ahogy arról már hírt adtunk, Paolo Sorrentino újabb remekművel készült az idei évre. A nagy szépség rendezője Michael Caine, Rachel Weisz, Harvey Keitel és Jane Fonda főszereplésével forgatta le az Ifjúság (Youth) című filmet, amelyben magyar büszkeségünk, Cseh Anna Marie is szerepet kapott.

Kép
Sztárok

Exkluzív: Cseh Anna Marie cannes-i élményeiről mesél

Kép
Sztárok

Büszkeség: Magyar színésznő filmje debütált a cannes-i filmfesztiválon

Kevesen tudják, hogy magyar büszkeségeink közül tegnap nem csak Palvin Barbara vonult végig a cannes-i vörös szőnyegen, hanem Londonban élő magyar színésznőnk, Cseh Anna Marie is.

Kép
Sztárok

77 éves szexszimbólum az egyik legmenőbb divatlap címlapján

Ódákat zenghetnénk Jane Fondáról. De szerencsére megteszi helyettünk a W magazin legújabb címlapja, amelyen a 77 éves szexszimbólum pózol a tőle megszokott kortalan eleganciával.

Kép
Szépség

Helen Mirren a L'Oréal Paris új szépségnagykövete

Helen Mirren L'Oréal Paris új szépségnagykövete Jane Fonda, Palvin Barbi és Eva Longoria után.

Kép
Sztárok

Jane Fonda lenyűgöző formában a vörös szőnyegen

Jane Fonda tudja, hogy kell szépen öregedni. Bárcsak elárulná a titkát nekünk is...

Kép
Sztárok

Így ragyog ki a 76 éves Jane Fonda a cannes-i tömegből

Hihetetlen, hogy Jane Fonda 76 éves. A színésznő a L'Oréal szépségnagyköveteként tette tiszteletét tegnap a cannes-i filmfesztiválon.

Kép
Sztárok

Együtt kampányol Palvin Barbi és Pharrell Williams

Palvin Barbi hihetetlenül cool: Jane Fondával és Eva Longoriával pózol a L'Oréalnak, DiCaprióval bulizik egy hajón, Will Smith-szel nézi meg az első sorból a Dior új kollekcióját, koncertre jár Justin Bieberrel, most pedig az egyik legaktuálisabb sztárral, az Oscar-gála exkluzív fellépőjével, Pharrell Williams-szel kampányol az Uniqlo-nak.

Kép
Szépség

Ryan Reynolds a L'Oréal új nagykövete

Ryan Reynolds a L'Oréal Men Expert’s legújabb nagykövete.

Kép
Sztárok

Egy reklámfilmben Palvin Barbara, Eva Longoria és Jane Fonda

Büszkeségünk, Palvin Barbara eggyel emelte a tétet: a L'Oréal Paris legújabb reklámfilmjében Eva Longoria, Jane Fonda és Doutzen Kroes társaságában árulja el, hogyan szereti a legjobban a férfiakat.

Előző oldal